עוף צלוי עם לימון, אורגנו וורמוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי עם לימון, אורגנו, ורמוט. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 775 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עוף, מלח, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוף צלוי עם לימון ואורגנו, כבש צלוי עם זיתים, לימון ואורגנו טרי, ו אורגנו-עוף בלימון.
הוראות
מעיל העוף עם 3 כפיות שמן.
שים את החתיכות, עור בצד, במחבת צלייה גדולה.
מפזרים את העוף עם אורגנו, 1 כף של ורמוט, מיץ לימון, מלח ופלפל.
טפטוף את כפית השמן הנותרת מעל.
מבשלים את העוף עד השדיים נעשים רק, על 25 דקות.
הסר את השדיים ואת הכנפיים ולהמשיך לבשל את מקלות התיפוף ואת הירכיים עד הסוף, על 5 דקות יותר.
הסר את המחבת הצלייה מהתנור; להחזיר את השדיים והכנפיים למחבת. לצלות את העוף עד חום זהוב, על 2 דקות.
יוצקים את השומן מהמחבת הצלייה. הגדר את המחבת על חום מתון ולהוסיף את הנותרים 1 כף ורמוט ואת המים. מביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית המחבת כדי להוציא כל חתיכות חומות. מרתיחים עד מופחת כ 2 כפות.
הוסף כל מיצים שהצטברו מהעוף. כפית את הרוטב על העוף.
וריאציה: אם אתה מעדיף את כל בשר לבן או כהה, להשתמש ארבעה עצם בחזה, שמונה מקלות תיפוף, או שמונה ירכיים במקום חתיכות שונות. מבשלים את השדיים במשך עשרים וחמש דקות או את הרגליים במשך שלושים דקות.
המלצת יין: זה עוף צלוי כפרי, צמחים מוגש הטוב ביותר עם יין לבן בעל גוף מלא בטעם. הביטו דרומה, שם נמצא הגרקו די טופו הארציים והעשירים. למרות שכמעט לא ידוע, זה אחד מהלבנים הגדולים של איטליה.