קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

עוף צלוי עם מלית אגוז קוסקוס ואורן

עוף צלוי עם מלית אגוז קוסקוס ואורן
עוף צלוי עם קוסקוס & מלית אגוז אורן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם משמש, עלי נענע, אגוז אורןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף צלוי עם ירקות חורף ומילוי אגוז אורן, עוף טג'ין עם אגוז אורן קוסקוס, ו עוף מחבת מרוקאי עם אגוז אורן קוסקוס.

הוראות

1
שים קוסקוס בקערה חסינת חום גדולה, לשפוך מעל מלאי, ואז לכסות עם הסרט נצמד במשך 5 דקות עד הנוזל נספג. ממיסים חצי חמאה במחבת, ואז מבשלים בעדינות בצל ושום במשך 5-8 דקות עד רך. תניח בצד. צנוברים לטגן יבש במשך כמה דקות עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מערבבים בצל, צנוברים, משמשים ועשבי תיבול עם קוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3
מוסיפים לסחוט טוב של מיץ לימון, עונה, ואז מוסיפים ביצה. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
שימוש בחלק האחורי של סכין, למתוח פריחה כדי 1 פעמים אורכם המקורי.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
שכב, מעט חופף, על גיליון גדול של נייר כדי ליצור מלבן. לעשות כמה חתכים בחלק העבה ביותר של כל חזה עוף ושכב בין 2 גיליונות של סרט נצמדות. השתמש בבסיס של מחבת כבדה כדי להכות את העוף עד כ 1 ס " מ עבה. מסדרים עוף מעל הבייקון, מתאים כך שאין פערים, אבל להשאיר גבול בצדדים ארוכים יותר. (זה עוזר לגלגל את העוף.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מילוי כפית על עוף ברצועה לאורך אחד הצדדים הארוכים ביותר. שימוש בנייר כסף כדי לעזור, לגלגל בייקון ועוף סביב מלית כמו בול עץ. לעטוף בחוזקה בנייר כסף, מסובב את הקצוות כדי לאבטח, ואז צמרמורת 2 שעות או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
7
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים עוף, להצטרף לצד למטה, במגש קלייה. מבשלים 30 דקות, ואז לפתוח לסכל ולצלות מברשת עם שאר החמאה. לבשל, חשופה, במשך 20-30 דקות יותר עד מבושל דרך, ואת המילוי חם (שיפוד מתכת מוכנס לתוך מרכז התרנגולות צריך לצאת חם). מגניב לעטוף בנייר כסף טרי כדי להעביר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®