קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

עוף צלוי עם ענבים אדומים, בצל פנינה מקורמל, ורוטב מחבת נמל

עוף צלוי עם ענבים אדומים, בצל פנינה מקורמל, ורוטב מחבת נמל
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 312 אוהדים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, עוף, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו בצל פנינה מזוגג וענבים, ענבים קלויים + בצל פנינה, ו בצל פנינה מזוגג בנמל עם עלי דפנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375°. הגדר את העוף במחבת ברזל יצוק גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
טפטוף עם שמן זית וחומץ בלסמי, ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
הגדר מחבת בתנור ומבשלים 15 דקות. מערבבים את העוף עם המיצים, ולאחר מכן מוסיפים את הענבים, השום, ובצל פנינה. לבשל, לצלות כל עשר דקות בערך, עד העוף מבושל, 30 עד 40 דקות. כאשר נעשה זאת, להגדיר את העוף, בצל, ענבים על מגש לכסות בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ענביםענבים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
בזהירות, להגדיר את המחבת על הכיריים. באמצעות כף, להסיר כמה שיותר שמן במחבת ככל שתוכל. להפוך חום בינוני, ויוצקים בנמל. באמצעות כף מעץ, לגרד את הקרקעית כדי לעקור חתיכות השחמה. להפחית עד הנוזל מתחיל להיראות כמו רוטב, חמש עד שבע דקות. כבה את החום ומערבבים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
יציאהיציאה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
חותכים את העוף למגיש חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מגישים את חתיכות העוף עם ענבים קלויים, בצל פנינה ורוטב פורט.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
בצל פנינהבצל פנינה
ענביםענבים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
יציאהיציאה