קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

עוף צרפתי בסיר עם Jus השיכור ותפוחי אדמה קממבר פירה

עוף צרפתי בסיר עם Jus השיכור ותפוחי אדמה קממבר פירה
גשו לסופר וקנו לפת, יין, שעועית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 89%. מתכונים דומים: עוף צרפתי בסיר עם Jus השיכור ותפוחי אדמה קממבר פירה, מחית תפוחי אדמה בסיר מיידי, ו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי.

הוראות

1
הסר את הקרביים, ולאחר מכן לשטוף ולייבש את העוף. הכנס את הכנפיים לאחור ומתחת לעמוד השדרה עד שהם נשארים במקום. מתבלים בנדיבות עם מלח כשר או מלח ים והרבה פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים התנור ל 275 מעלות F.
3
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני עד בינוני-גבוה.
4
מוסיפים 1 כף שמן זית כתית אקסטרה לסיר החם ומשחימים את חזה העוף קודם, פונים באמצעות כף עץ או מלקחיים סגורים הממוקמים בחלל.
מרכיבים שתצטרך
5
לאחר הציפור שחמה משני הצדדים, להסיר את העוף לצלחת ולהוסיף את הבצל, סלרי, גזר, שום, רוזמרין, עלה דפנה, מלח ופלפל, ולכסות את המחבת. להזיע את הירקות לעשות קצת מיץ מחבת, 5 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים את הציפור על הירקות ומכסים את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
7
מעבירים לתנור עם מתלה בתחתית התנור, וצולים כ 1 1/2 שעות, עד מדחום קורא מינימום של 165 מעלות F בחלק העבה ביותר של הציפור.
8
כ -15 עד 20 דקות לפני העוף יוצא מהתנור, מניחים את תפוחי האדמה ולפת בסיר, מכסים במים, מביאים לרתיחה, ומבשלים למכרז.
מרכיבים שתצטרך
9
מסננים, ומחית עם חלב, וגבינת קממבר בשלה. מתבלים את תפוחי האדמה במלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. לכסות ולכבות את החום כדי לשמור על תפוחי אדמה חמים.
מרכיבים שתצטרך
10
מניחים את העוף על לוח גילוף ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
11
בסיר גדול, להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה עבור שעועית ירוקה. מלח את המים, ומרתיחים את השעועית 5 עד 6 דקות עבור רך-פריך.
מרכיבים שתצטרך
12
ניקוז ושמלה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
13
יוצקים את מיצי המחבת ומגרדים את המוצקים דרך מסננת לקערה ומחזירים את המחבת לצינור על אש בינונית. לחץ על מוצקים מתוחים כדי לאסוף את כל מיצי המחבת.
14
מוסיפים את היין למחבת החמה, ומגרדים את הטפטוף.
מרכיבים שתצטרך
15
יוצקים את המיצים ולהפחית מעל רתיחה מהירה במשך כ 10 דקות כדי לרכז את הטעמים.
16
מוסיפים את מיץ הלימון ומכבים את החום.
מרכיבים שתצטרך
17
מעביר לסירת רוטב או צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
18
לגלף את העוף ומגישים עם מיצי פאן, תפוחי אדמה, ושעועית.
מרכיבים שתצטרך