פרנצ'יז עוף עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 30 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל של 504 קלוריות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חמאה, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 37 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פרנקס פלונדר או פרנקס עוף, עוף צרפתי, ו עוף צרפתי.
הוראות
1
מניחים את העוף, בקבוצות במידת הצורך, בשקית מכווצת גדולה (או בין 2 גיליונות ניילון). עם פטיש בשר, פאונד העוף לעובי 1/2 אינץ'.
מניחים את העוף הלחם לתבנית החמה, 2 חתיכות בכל פעם. מבשלים 3 דקות, ללא הפרעה. הופכים ומבשלים עד שהעוף התבשל והגיע לטמפרטורה של 160 מעלות פרנהייט, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוציאים את העוף מהמחבת וחוזרים על התהליך עם שאר חלקי העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
באותה מחבת מטגן על אש בינונית, מוסיפים את 2 כפות שמן הזית הנותרות, שום, פלפל אדום כתוש וקמח מתובל שמור. מבשלים עד השום הופך ארומטי, על 1 דקה.