עוף קורדון בלו עם רוטב פטריות
עוף קורדון בלו עם רוטב פטריות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -61 גרם חלבון , 57 גרם שומן , ובסך הכל 858 קלוריות . אם יש לכם שמנת קצפת כבדה, מרק עוף, חצאי חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 64% . עוף קורדון בלו עם רוטב פטריות , קורדון בלו עוף אפוי וקורדון בלו עוף דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
משטחים את העוף ל-1/4 אינץ'. עוֹבִי; מעל כל בשר חזיר וגבינה.
מגלגלים מהצד הקצר ומהדקים בעזרת קיסמים.
בקערה רדודה טורפים ביצים ופפריקה.
מניחים קמח ופירורי לחם בקערות רדודות נפרדות. מצפים את העוף בקמח, ואז טובלים בתערובת הביצים ומצפים בפירורים.
במחבת גדולה משחימים עוף בחמאה מכל הצדדים; להסיר ולשמור על חום. באותה מחבת מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מוציאים לנייר סופג בעזרת כף מחוררת; לנקז, לשמור 1 כף נטיפי.
מטגנים פטריות בטפטופים עד לריכוך.
מוסיפים יין וחמין, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. מחזירים למחבת עוף ובייקון. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 170 מעלות.
מוציאים את העוף לצלחת הגשה; לזרוק קיסמים.
מערבבים עמילן תירס ושמנת עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לתוך המחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.