עוקף את הנושא: סטייקים חצאית מהול בחמאת גבינה כחולה
עוקף את הנושא: סטייקים חצאית מהול בחמאת גבינה כחולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 641 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לכם סטייק תיבול תערובת, סטייקים חצאית, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 דקות. , שהוא מוצק. נסו סטייקים Ribeye עם שאלוט קרמל וחמאת גבינה כחולה, חצאית סלט סטייק עם גבינה כחולה, ו חצאית סלט סטייק עם גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל על חום גבוה.
טפטוף בשר עם שמן ועונה עם סטייק או תערובת תיבול גריל. גריל בשר 3 עד 4 דקות בכל צד.
הסר בשר ולתת לו לנוח 5 דקות כדי לאפשר מיצים להפיץ מחדש.
מערבבים חמאה עם גבינה ועירית.
חותכים בשר דק מאוד בזווית כבדה.
מניחים את הבשר על צלחת העליון עם כפות קטנות של חמאת גבינה כחולה. חמאה וגבינה יימסו על הבשר: YUMMO!
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.