קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

עלי ענבים ממולאים (Dolmades)

עלי ענבים ממולאים (Dolmades)
אם יש לכם אורז, עלי ענבים, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: Dolmades (עלי ענבים ממולאים), Dolmades (עלי ענבים ממולאים), ו Dolmades (עלי ענבים ממולאים).

הוראות

1
מערבבים את הטלה, בצל, אורז,צנוברים, מלח, פלפל, ונענע לקערה עד בשילוב שווה. בעדינות לפתוח עלה ענבים, ומניחים צלע בצד למטה על משטח העבודה שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ענביםענבים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
מניחים כף מעוגלת של תערובת הבשר למרכז עלה הענבים. מקפלים את תחתית העלה על הבשר, מקפלים בצדדים, ומתגלגלים לגליל הדוק.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מניחים את עלה הענבים מגולגל למחבת גדולה, בצד התפר למטה. חזור עם עלים שנותרו ענבים, אריזה אותם בשכבה הדוקה, יחידה.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
יוצקים את המים למחבת, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, 50 עד 55 דקות. בדוק מדי פעם ולהוסיף יותר מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
5
יוצקים מים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה