עניבות פרפר וברוקולי
עניבות פרפר וברוקולי דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. . גשו לסופר וקנו מלח, פסטה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עניבות פרפר וברוקולי, עניבות פרפר עם ברוקולי פסטו, ו עניבות פרפר עם ברוקולי ונקניק.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה farfalle ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מים פסטה.
מניחים ברוקולי בסיר מצויד בסל קיטור מעל מים רותחים. קיטור 5 דקות, או עד מכרז.
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני. מערבבים שום, ומבשלים 1 דקה, או עד חום זהוב.
בקערה, לזרוק יחד את הפסטה, מי פסטה שמורות, ברוקולי, שום, שמן שנותר, וגבינה. מתבלים במלח ופלפל.