ערימות גלידת בראוני-מנטה
עוגיות מנטה גלידת ערימות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 658 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, שוקולד, שוקולד, שוקולד צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת שוקולד בטעם מנטה ועוגת שוקולד עם קצפת עם גבינת שמנת, עוגת גלידת מנטה, ו גלידת מנטה בראוני.
הוראות
חמאה וקמח 12 כוסות מאפין, כל אחד על 2 1/2 אינץ ' רחב.
במחבת של 1 עד 2 ליטר מעל חום בינוני-נמוך, מערבבים 1/4 חמאת כוס והשוקולד הלא ממותק לעתים קרובות עד מומס וחלק, 5 עד 6 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בסוכר, וניל וביצה.
מוסיפים 1/2 כוס קמח ומערבבים עד חלקה. הבלילה כפית באותה מידה לתוך כוסות מאפין (על 3 1/2 כפיות לכוס).
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 רק עד הקצוות בראוני האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 6 עד 8 דקות. שחרר בראוניז מחבתות עם סכין וקצה החוצה על מתלה.
בואו להתקרר לחלוטין, כ -20 דקות.
כוסות מאפין לא רחוצות קו עם ריבועים 6 אינץ ' של ניילון לעטוף, ומאפשר קצוות להאריך מעל חישוקי כוס. החזירו בראוניז לכוסות.
סקופ 1/4 כוס גלידה על כל בראוני. (אם גלידה קשה מדי לגרוף, חם-1 קרטון בכל פעם, אם באמצעות יותר מ 1 - בתנור מיקרוגל בחצי כוח (50%) רק עד מעט מתרכך, בודק כל 10 שניות.) עם החלק התחתון של כוס, לחץ על גלידה בכל כוס למטה כדי ליצור חברה, אפילו שכבה. מחבתות לעטוף אטום להקפיא עד גלידה היא חברה, לפחות 3 שעות.
הרם ערימות בראוני בפלסטיק מכוסות מאפין; משוך את עטיפת פלסטיק ולהשליך.
מניחים ערימות מעט זה מזה על תבנית אפייה בגודל 12 על 15 אינץ ' ומחזירים למקפיא.
יוצקים 1 אינץ ' של מים לתחתית של דוד כפול או למחבת 3-4 ליטר; מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום לרתיחה.
שלב שוקולד צ ' יפס וקיצור בחלק העליון של דוד כפול או קערת מתכת או מחבת שמתאים בנוחות במחבת עם מים; הגדר מעל מים רותחים (החלק התחתון של קערה לא צריך לגעת במים). מערבבים תערובת מדי פעם רק עד השוקולד הוא רך, 3 עד 5 דקות.
הסר דוד כפול ומערבבים עד שוקולד נמס תערובת חלקה. אם חם יותר מ 95 עד 100, להמשיך ערבוב לעתים קרובות עד מקורר לטווח זה. החלף מים רותחים בתחתית דוד כפול או במחבת אחרת עם מי ברז חמים מאוד. הגדר תערובת שוקולד על מים חמים (מיכל העליון צריך לשבת על, או רק מעל, מים), לא מעל החום.
עבודה במהירות עם 2 מזלגות, מחסנית בראוני 1 נמוך בכל פעם לתוך שוקולד ולהפוך מעיל כל הצדדים. הרם מחסנית החוצה ולחזור, צד שטוח למטה, למחבת צונן (לא זז מחסנית ברגע שהוא נוגע במחבת קפוא, או שוקולד ידבק למחבת לקלף את הגלידה; אם זה קורה, תיקון עם שוקולד נמס). להזמין תערובת שוקולד נוספת לשימושים אחרים. להקפיא ערימות עד גלידה היא חברה, לפחות 30 דקות.
טפטוף כל גלידה מטפטף ערימות עם מגבת נייר.
מגישים ערימות, או לעטוף בנפרד אטום להקפיא עד 2 שבועות.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "