מילוי פטריות ערמונים ופטריות בר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם לחם כריך, סלרי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ערמון ופטריות בר מלית, פטריות בר, ערמון & נקניק מלית, ו אורז בר מילוי ערמונים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
באמצעות סכין ערמונים או סכין חיתוך חדה, לעשות x גדול על הצד השטוח של כל ערמון דרך פגז אבל לא בשר. להשרות ערמונים בקערה של מים חמים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' במשך 15 דקות, ואז לנקז היטב. מסדרים ערמונים בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה, ואז צולים באמצע התנור עד שהקונכיות מסתלסלות בסימן X, כ -15 דקות. לובש כפפות מגן, לקלף פגזים מערמונים בעוד עדיין חם. בסיר גדול מים רותחים, ערמונים blanch 2 דקות, ואז לנקז. באמצעות מגבת מטבח, לשפשף ערמונים כדי להסיר עורות. קוצצים גס ושמורה. תשאירי את התנור דולק.