פאדג'חמאת בוטנים
והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 715 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו סירופ תירס, חמאת בוטנים מוקרמת, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'עם שוקולד ומיני חמאת בוטנים כוסות / מאפינס עבור מאפין, פאדג'חמאת בוטנים, ו פאדג'חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
קו 8 אינץ 'מרובע אפייה מחבת עם לסכל, עוזב 2 אינץ' overhang; ערפל עם ספריי בישול.
מערבבים חמאה, סוכר, שמנת וסירופ תירס בסיר גדול וכבד.
מניחים מעל חום בינוני ומבשלים, ערבוב, רק עד הסוכר מתמוסס. קליפ מדחום ממתקים לצד מחבת, דואג לא לתת לו לגעת בתחתית. מרתיחים תערובת ללא ערבוב עד מדחום קורא 112°, על 5 דקות.
הסר מחבת מחום, להסיר מדחום ולתת לעמוד 10 דקות (לא לערבב).
עם מרית נקייה חסינת חום, מערבבים בחמאת בוטנים, crme מרשמלו ווניל עד שלא יישארו פסים. לגרד תערובת לתבנית אפייה. אפשר להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, ואז לקרר לפחות 1 שעה. באמצעות overhang לסכל, להסיר פאדג ' מחבת.
חותכים לריבועים 1 אינץ 64.