קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאדג'נתח בראוניז

פאדג'נתח בראוניז
המתכון פאדג'צ'אנק בראוניז יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. . 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם סוכר, מלח, שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו בראוניס מתוק & מלוח: בראוניז שוקולד מריר עם Dulce De Leche, עוגיות פאדג'ללא קמח, ו ניו יורק סופר פאדג'נתח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה בגודל 8 אינץ ' מרובע.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מפזרים אגוזי פקאן על גיליון עוגיות וטוסט בתנור עד בצבע קל. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
פקאניםפקאנים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
בסיר על אש נמוכה, להמיס שוקולד וחמאה לא ממותקים, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד אפייה לא ממותקשוקולד אפייה לא ממותק
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
בואו מגניב.
5
בקערת ערבוב גדולה, לנצח את הביצים, סוכר ווניל. מקפלים בשוקולד המומס. לנפות יחד את הקמח, ומלח ולהוסיף לתערובת, ערבוב קל. קוצצים את השוקולד למחצה לחתיכות גסות ומוסיפים לתערובת, יחד עם אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
שוקולדשוקולד
ונילוניל
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
6
מערבבים עד רק מעורבב.
7
יוצקים הבלילה למחבת וחלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים כ -25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו להתקרר לפני חיתוך לסורגים.