פאד תאי של אבא
הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האסייתית הזאת. גשו לסופר וקנו שום, שמן בוטנים, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה טוב. מתכונים דומים: פודלים תאילנדים, פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo.
הוראות
מביאים סיר מים לרתיחה. החמצה של נבטי השעועית במים רותחים למשך כ-30 שניות, הסרה וניקוז היטב. כאשר המים חוזרים לרתיחה, מוסיפים אטריות. מבשלים 3 עד 5 דקות עד רך אבל מוצק; לנקז ולשטוף מתחת למים קרים
הכה את הביצים עם קמצוץ של מלח בקערה קטנה. מערבבים יחד את מיץ הסיד, קטשופ, סוכר חום, ורוטב דגים בקערה נפרדת; להפריש.
מחממים את השמן במחבת ווק או גדולה מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את השום לכמה שניות.
מוסיפים את פתיתי הפלפל והגזר, ומבשלים דקה אחת, ואז מסירים.
מוסיפים את הביצה המוכה, ומערבבים בעדינות. כאשר הביצים להגדיר, לשפוך את הגזר, רוטב, נבטי שעועית, אטריות, בוטנים, בצל ירוק; לזרוק יחד.