פאייה בור אש מתכון עם נקניק פורטוגזי, סרטן אסקרגו מוכן בסביבות 3 שעות ו -55 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1733 קלוריות, 132 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם קורנית, ביצי שליו קשות, צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז גרגר קצר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. נסו פאייה פורטוגזית, יורה סרטנים צלוי באש, ו פורטוגזית לבן Gazpacho עם סרטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גז או גריל פחם גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
שים מחבת פאייה 17 אינץ ' על הגריל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את שמן הזית וכאשר השמן מעשן, מוסיפים את הבצל והטחון עד שהבצל שקוף כ-5 דקות.
לאחר האורז מצופה לחלוטין להוסיף את ציר העוף. כאשר הנוזל מתחיל לרתוח להפחית את החום לרתיחה. אם באמצעות גריל פחם זה צריך לקרות באופן טבעי ככל שאתה מתקדם, אם לא להתאים את הגובה על ידי הזזת המחבת שלך מן החום. כאשר הנוזל הוא ב מבשלים להתחיל להוסיף את פירות הים; escargot, עוף, וכל רכיכות, הליבוט וסרטן, להפיץ אותם ברחבי המחבת. אתה לא הולך להעביר את החומרים במחבת כדי לוודא שהם מופצים באופן שווה.
שים את העוף בסיר מלאי גדול ולכסות עם המים. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את העוף עד מכרז לחלוטין, כ 45 דקות.
הסר עוף מהסיר לקערה או מגש ולתת מגניב. תמשיך להרתיח את המים בסיר. ברגע שהתרנגולת מספיק מגניבה לטפל בה, קורעים אותה מהעצם ומניחים אותה בצד. שמור כמה מעצמות העוף. העוף ישמש בפאייה במועד מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה "עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו" עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 123 דולר לבקבוק.
עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו
לפני Negralada מגיע מ עלילה של Tempranillo, מגוון ענבים הספרדי האצילי ביותר. הגפנים נטועות בקרקעות חצץ עמוקות עם חול על פני השטח, ומייצרות יינות בעלי אופי טאני מובהק.לאחר גיל 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי חדשות, היין פיתח כעת את מלוא הפוטנציאל שלו. בשלות מלאה שלה מגיע לקדמת הבמה עם שכבות של פירות תות ריחני, ליקריץ, עשבי תיבול ומינרלים עם טאנינים רכים, משיי על החיך.