פאייה בור אש מתכון עם נקניק פורטוגזי, סרטן אסקרגו מוכן בסביבות 3 שעות ו -55 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1733 קלוריות, 132 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם קורנית, ביצי שליו קשות, צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז גרגר קצר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. נסו פאייה פורטוגזית, יורה סרטנים צלוי באש, ו פורטוגזית לבן Gazpacho עם סרטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גז או גריל פחם גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
שים מחבת פאייה 17 אינץ ' על הגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את שמן הזית וכאשר השמן מעשן, מוסיפים את הבצל והטחון עד שהבצל שקוף כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
4
מוסיפים את השום והלנגוויקה מפרקים אותו לחתיכות קטנות. Deglaze המחבת עם יין לבן.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 5 דקות. מערבבים את האורז ואת תערובת תיבול לטגן עד שהאורז מצופה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אפונה גויה®
6
לאחר האורז מצופה לחלוטין להוסיף את ציר העוף. כאשר הנוזל מתחיל לרתוח להפחית את החום לרתיחה. אם באמצעות גריל פחם זה צריך לקרות באופן טבעי ככל שאתה מתקדם, אם לא להתאים את הגובה על ידי הזזת המחבת שלך מן החום. כאשר הנוזל הוא ב מבשלים להתחיל להוסיף את פירות הים; escargot, עוף, וכל רכיכות, הליבוט וסרטן, להפיץ אותם ברחבי המחבת. אתה לא הולך להעביר את החומרים במחבת כדי לוודא שהם מופצים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
קישואים, לא קלופים וקצוצים
אסקרגו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הליבוט
סרטן
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מורחים את רצועות הפלפל האדום, אפונה קפואה, וביצי שליו קשות על פני השטח של הפאייה.
מרכיבים שתצטרך
ביצי שליו
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מוסיף את רוטב פירי פירי לתוך פאייה אם אתה רוצה בעיטה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
כאשר כל החומרים נמצאים במחבת זמן הטבח צריך להיות 20 דקות. אתה תדע כאשר הנוזל נספג במלואו, צדפות וקליפות mussel פתוחים, והאורז הוא רק בעבר אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר את המחבת מהחום. שים מטבעות לימון במחבת, לכסות עם כמה מגבות כלים ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה קטנה. סכומים יכולים להיות מותאמים לטעמך.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
שים את העוף בסיר מלאי גדול ולכסות עם המים. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז להפחית את החום לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את העוף עד מכרז לחלוטין, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
הסר עוף מהסיר לקערה או מגש ולתת מגניב. תמשיך להרתיח את המים בסיר. ברגע שהתרנגולת מספיק מגניבה לטפל בה, קורעים אותה מהעצם ומניחים אותה בצד. שמור כמה מעצמות העוף. העוף ישמש בפאייה במועד מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
בסיר מלאי גדול מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן הזית, רוזמרין ותימין. לאחר השמן הוא ריחני להוסיף את הבצל ועצמות עוף לטגן במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
סטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מוסיפים את הגזר, סלרי, שום, מלח, פלפל וזעפרן.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
Tempranillo, אלברינו, Grenache הם הבחירה העליונה שלי לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. ה "עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו" עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 123 דולר לבקבוק.
עבדיה רטורטה פגו נגראלאדה טמפרניו
לפני Negralada מגיע מ עלילה של Tempranillo, מגוון ענבים הספרדי האצילי ביותר. הגפנים נטועות בקרקעות חצץ עמוקות עם חול על פני השטח, ומייצרות יינות בעלי אופי טאני מובהק.לאחר גיל 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי חדשות, היין פיתח כעת את מלוא הפוטנציאל שלו. בשלות מלאה שלה מגיע לקדמת הבמה עם שכבות של פירות תות ריחני, ליקריץ, עשבי תיבול ומינרלים עם טאנינים רכים, משיי על החיך.