קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פאייה בסגנון ספרדי

פאייה בסגנון ספרדי
המתכון פאלן בסגנון ספרדי מוכן בערך 45 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא חלב אפשרות לאוהבי האוכל האירופי. מנה עיקרית זו כוללת 281 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם פפריקה, רצועות פלפל, רצועות פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. נסו פאייה בסגנון ספרדי, פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנית, ו ספרדית פאייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול על אש בינונית - גבוהה מבשלים נקניק ועוף בשמן למשך 5 דקות או עד שהנקניק השחמה קלה והעוף כבר לא ורוד, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מסננים במידת הצורך.
4
מערבבים אורז ובצל. מבשלים עד שהבצל רך והאורז משחים קלות, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מוסיפים את המרק, העגבניות, הפפריקה, הקאיין, המלח והזעפרן. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה; מכסים ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
זעפרןזעפרן
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מערבבים פנימה את השרימפס, הפלפלים והאפונה. מכסים ומבשלים 10 דקות יותר או עד שהאורז רך, השרימפס הופך ורוד ונוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם טמפרניו, אלברינו וגרנאש. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא וינה הרמיניה טמפרניו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
וינה הרמיניה טמפרניו
וינה הרמיניה טמפרניו
יין נקי מאוד מובנה, מראה את הניואנסים של ההזדקנות שלה אלון אמריקאי חדש. פירות כהים עזים עם ניחוחות של פירות בשלים וליקריץ עם תווי וניל האופייניים להזדקנות אלון אמריקאית. נדיב ומאוזן.