קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

פאי בשר משביע

פאי בשר משביע
צריכים מנה ראשונה ללא מוצרי חלב ? פאי בשר משביע יכול להיות מתכון מעולה שכדאי לנסות. תמורת 36 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 16 מנות עם 107 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -3 גרם שומן כל אחת. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-55 דקות . אם יש לכם גרגירי ציר בקר, גבעולי ופיסות פטריות, תפוחי אדמה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון שיא של 31% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: מרק בקר ופטריות משביע, מרק עוף ותירס בגריל משביע , ומרק טורטייה עוף משביע .

הוראות

1
חלקו את הבצק לרבעים. על משטח מקומח קלות, רדדו חלק אחד כך שיתאים לתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ. בקערה גדולה, ערבבו את שבעת המרכיבים הבאים; פיררו את הבשר מעל התערובת וערבבו היטב. מניחים חצי מהבצק בקרום בעזרת כף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
לרדד חתיכה נוספת של בצק כך שתתאים לחלק העליון של הפאי; להניח מעל המילוי ולאטום את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
חתכו פתחים בבצק העליון. חזרו על הפעולה עם הבצק והמילוי הנותרים. כסו והקפיאו פאי אחד עד 3 חודשים.
4
אופים את הפאי השני ב-190 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות. מנמיכים את האש; אופים ב-175 מעלות צלזיוס למשך שעה. בינתיים, מסננים את הפטריות ושומרים את הנוזלים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
5
הוסיפו מים לנוזל עד למדוד כוס אחת; הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
6
בסיר קטן, מבשלים פטריות וקמח בשמן עד לקבלת בועות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
7
הסירו מהאש; ערבבו פנימה את ציר הלחם ואת נוזל הפטריות ששמרתם. הביאו לרתיחה; בשלו וערבבו במשך דקה או עד להסמכה. הוסיפו את רוטב ההשחמה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
מגישים עם פאי.
1
אפו ב-190 מעלות צלזיוס במשך 70 דקות. הכינו את הרוטב לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מגישים עם פאי.