פאי ג'ורג'יה אפרסק
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את פאי ג'ורג'יה אפרסק. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.18 דולר למנה. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם אבקת אפייה, קרקרים מלוחים, קצפת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם ציון ספונקולרי של 20%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פאי ג'ורג'יה אפרסק, פאי מתוק כמו ג'ורג'יה אפרסק ופאי ג'ורג'יה אפרסק לשניים.
הוראות
מחממים את התנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
בקערת זכוכית או מתכת גדולה, מקציפים את החלבונים עד שהם יכולים להחזיק שיא. מפזרים פנימה בהדרגה את הסוכר, תוך כדי המשך הקצפה של החלבונים לקצף נוקשה. מקפלים פנימה מלוחים, וניל, אבקת אפייה ואגוזי פקאן.
מורחים באופן שווה לתוך צלחת פאי לא משומנת בעומק 9 אינץ'.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד ששיפוד הננעץ למרכזו יוצא נקי.
מוציאים מהתנור, ומצננים. הקרום יתנפח וייסדק כשהוא מתקרר.
כאשר הקרום מתקרר לחלוטין, מסדרים מעל פרוסות אפרסקים. מכסים בנייר אלומיניום כדי להגן על צבעם עד להגשה. מעל קצפת ממותקת ממש לפני ההגשה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם בחירה מצוינת עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.