פאי ג'לי של אמא-אמא
פאי הג'לי של אמא-אמא עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 283 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-15 סועדים . אדם אחד התרשם מהמתכון. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך 6 שעות ו-30 דקות . גשו לחנות וקנו ג'לי, תערובת ג'לי ליים®, ג'לי ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון של 0% , ציון שניתן לשיפור. מתכונים דומים: ג'לי חמוציות סופרים , סלט מקרוני מושלם של אמא ומרק פטריות של אמא .
הוראות
הכינו ג'לטין דובדבן, ליים ותפוז לפי הוראות היצרן. קררו כל טעם בתבנית מרובעת בגודל 20x20 ס"מ או 23x23 ס"מ עד שהתערובת יציבה.
בקערה בינונית, ערבבו ג'לטין לימון עם סוכר ומיץ אננס. קררו עד להתייצבות חלקית. בקערה גדולה, הקציפו את השמנת המתוקה עד שנוצרות פסגות יציבות. קפלו פנימה את תערובת ג'לטין הלימון.
חותכים את ג'לטין הדובדבן, הליים והתפוז לקוביות בגודל 2.5 ס"מ, ומקפלים בעדינות לתוך תערובת הקצפת.
רפדו תבנית בגודל 23x33 ס"מ באצבעות גברת.
מורחים את תערובת הג'לטין בתבנית. מצננים למשך הלילה.