קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

בראוניז ויסקי אירי

בראוניז ויסקי אירי
בראוניז ויסקי אירי עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 32. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו קקאו אפייה, שמן צמחי, וניל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו בראוניז ויסקי אירי, ויסקי אירי סודה עם חמאת ויסקי אירי, ו עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9-inch מחבת עם ספריי בישול. הפוך הבלילה בראוני לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן, ביצים ערבוב חתיכות טופי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
חתיכות טופיחתיכות טופי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים 45 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים מחבת על מדף קירור.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
כאשר בראוניז יוצאים מהתנור, בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני. מערבבים בקקאו, מלח, וניל וויסקי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
וויסקי.וויסקי.
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. לאט, הכה באבקת סוכר עם מקציף. לבשל 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
עם שיפוד במבוק או סכין, לתקוע חורים בראוניז.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
יוצקים ציפוי חם על בראוניז חמים; מורחים מעל עד חלקה. מגניב לפחות 2 שעות לפני חיתוך. עבור ברים, לחתוך 8 שורות על ידי 4 שורות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)