תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי המלאך האהוב של ג'ון ברנדט. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 464 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם שבבי שוקולד, סוכר, שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו לחם הדלעת האהוב על החקלאי ג'ון, עוגת מזון המלאכים האהובה עליי, ו עוגת שוקולד מלאך האוכל האהובה של אבא (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
גריז מחבת פאי 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
כדי להפוך את מקצפת, להכות חלבונים ביצה עם מערבל חשמלי ביד החזיק עד פסגות רכות טופס. בקערה נפרדת, לערבב את הסוכר ואת קורנפלור יחד, ולאחר מכן להוסיף 2 כפות בכל פעם את החלבונים ביצה, להכות היטב בין כל תוספת. לאחר התוספת השלישית, מוסיפים את החומץ הלבן. לפני התוספת האחרונה, להוסיף את תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חומץ לבן מזוקק
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים לתוך קליפת העוגה ולחץ על הצדדים כדי ליצור קרום עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
5
מניחים בתנור לכבות חום תנור. תשאיר את העוגה בתנור לפחות 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
למילוי, ממיסים שוקולד בקערה על דוד כפול. בקערה אחרת, לנצח את החלמונים, סוכר, מלח, ומים ביסודיות. מערבבים תערובת לתוך שוקולד נמס. לבשל תערובת על דוד כפול ערבוב כל הזמן עד עבה מאוד. תערובת מגניבה לגמרי. מקפלים תערובת שוקולד לתוך קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה