פאי לוח פטל-ריבס
פאי לוח פטל-ריבס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 24 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 235 קלוריות. גשו לסופר וקנו ריבס, תמצית ונילן, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פאי לוח ריבס תות, פאי לוח נקטרינה-פטל, ו פאי לוח אפרסק-פטל.
הוראות
בקערה גדולה שלבו קמח ומלח; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
מקציפים 3/4 כוס חלב וחלמון ביצה; מוסיפים בהדרגה לתערובת הקמח, זורקים במזלג עד שהבצק יוצר כדור.
הוסף חלב נוסף, 1 כף בכל פעם, במידת הצורך.
מחלקים בצק לשניים כך שחלק אחד יהיה מעט גדול יותר מהשני; עוטפים כל אחד בניילון. במקרר 1 שעה או עד קל לטפל.
מרדדים חלק גדול יותר של בצק בין שני גיליונות גדולים של נייר שעווה מקומח קלות לתוך 18 אינץ'. איקס 13 אינץ'. מלבן.
העברה ל-15 אינץ ' לא משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה. לחץ על תחתון ומעלה את הצדדים של פאן; לקצץ מאפה לקצוות של פאן.
בקערה גדולה שלבו סוכר ועמילן תירס.
הוסף פטל וריבס; לזרוק למעיל. כפית לתוך מאפה.
מרדדים את הבצק שנותר; מניחים מעל מילוי. מקפלים מאפה תחתון מעל קצה המאפה העליון; חותם במזלג. זין למעלה עם מזלג.
אופים בחום של 375; במשך 45-55 דקות או עד להזהבה. מצננים לחלוטין על רשת.
לציפוי, שלבו סוכר קונדיטורים, וניל ומספיק חלב בכדי להשיג עקביות מטפטפת; טפטוף מעל פאי.