פאי ליים קרם-בלאקברי
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לך מיץ ליים, אבקת ג'לטין, חלב מרוכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת אוכמניות טריה, עוגת לימונית מקדמיה, ו קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות.
הוראות
בקערה, לשלב את הפירורים, סוכר וחמאה. לחץ על התערובת על החלק התחתון ולמעלה את הצד של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
אופים את הקרום במשך 15 דקות; בואו להתקרר.
בסיר, מבשלים את האוכמניות, ערבוב כדי למנוע חריכה, 10 דקות. מערבבים את הסוכר ומבשלים עד לתערובת עבה ודביק, 40 דקות.
בקערה חסינת חום, מפזרים את הג ' לטין על המים החמים; לתת לעמוד עד מתרכך, 10 דקות. בקערה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החלב המרוכז, שמנת, גרידת ליים, מיץ ליים וג ' לטין עד פסגות רכות טופס.
מורחים את ריבת בלקברי מקורר על הקרום; העליון עם קרם סיד להכניס למקרר לפחות 4 שעות, עד המשרד.