פאי פקאן בורבון: פאי פקאן כהה של דאגלס
פאי בורבון פקאן: פאי הפקאן הרום הכהה של דאגלס הוא מתכון דרומי המגיש 8. יש משקה זה 1546 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 92 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בורבון, קליפה עמוקה, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת בורבון אגס, ו עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר וחמאה מומסת.
מוסיפים את סירופ התירס, ביצים, פקאן ובורבון ומערבבים עד שכל המרכיבים משולבים.
יוצקים תערובת לתוך קליפת עוגה בלתי מוסווית, ומניחים על גיליון עוגיות כבד.
אופים במשך 10 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F, וממשיכים לאפות במשך 25 דקות נוספות, או עד העוגה מוגדרת.
הסר מהתנור להתקרר על מתלה תיל.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי