קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי פקאן שוקולד דובדבן

פאי פקאן שוקולד דובדבן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו פאי פקאן שוקולד דובדבן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 565 קלוריות. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, ביצים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 22%, המנה הזו לא כל כך גדולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת פקאן עם זיגוג שוקולד, עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה, ו עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו דובדבנים וברנדי. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בקערה קטנה שלבו את הקמח, הסוכר והמלח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שלב שמן וחלב; בעזרת מזלג מערבבים תערובת שמן לתערובת קמח רק עד לקבלת תערובת אחידה. טפחו באופן שווה על החלק התחתון ומעלה את דפנות 9 אינץ ' משומן. צלחת עוגה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
דַק-דַק-
4
מסננים דובדבנים, שומרים 1 כף ברנדי; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
5
למילוי, בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד לקבלת אור ותפוח. מקציפים ביצים וברנדי שמור.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
שלב קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת. מקפלים פנימה את הפקאנים, השוקולד והדובדבנים; יוצקים למאפה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
אופים בחום של 325 למשך 40-45 דקות או עד להזהבה. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמת יתר במידת הצורך. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מגישים עם קצפת אם רוצים. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

ניתן לשלב פאי פקאן שוקולד עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.