פאי פקאן שוקולד דובדבן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו פאי פקאן שוקולד דובדבן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 565 קלוריות. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, ביצים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 22%, המנה הזו לא כל כך גדולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת פקאן עם זיגוג שוקולד, עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה, ו עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה.
הוראות
בקערה קטנה שלבו דובדבנים וברנדי. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
בקערה קטנה שלבו את הקמח, הסוכר והמלח.
שלב שמן וחלב; בעזרת מזלג מערבבים תערובת שמן לתערובת קמח רק עד לקבלת תערובת אחידה. טפחו באופן שווה על החלק התחתון ומעלה את דפנות 9 אינץ ' משומן. צלחת עוגה; מניחים בצד.
מסננים דובדבנים, שומרים 1 כף ברנדי; מניחים בצד.
למילוי, בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד לקבלת אור ותפוח. מקציפים ביצים וברנדי שמור.
שלב קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת. מקפלים פנימה את הפקאנים, השוקולד והדובדבנים; יוצקים למאפה מוכן.
אופים בחום של 325 למשך 40-45 דקות או עד להזהבה. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמת יתר במידת הצורך. מצננים על רשת.
מגישים עם קצפת אם רוצים. מקררים שאריות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
ניתן לשלב פאי פקאן שוקולד עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג]()
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.