פאי קרם קנטלופ
פאי קרם קנטלופ דורש כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 1071 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -48 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כקינוח. אם יש לכם סוכר, מלמלה, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). נסו מרק מלמלה עם חזיר פריך ובזיליקום , פשטידת שמנת בננה ושוקולד לבן ופאי אוכמניות עם קצפת לימון ורבנה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה המתאימה למיקרוגל, מערבבים סוכר ועמילן תירס.
מערבבים פנימה חלמונים, ואחריהם חלב. מקציפים במהירות גבוהה עם מיקסר ידני במשך דקה. מיקרוגל 5 דקות. מקציפים עם מיקסר במשך דקה. מכניסים למיקרוגל 5 דקות נוספות.
מערבבים תמצית וניל וחמאה או מרגרינה לתערובת החלב. טוחנים את המלונט בבלנדר או במעבד מזון ומערבבים לתוך הרפרפת.
יוצקים את התערובת לקרום קרקר גרהם. מצננים לפחות שעה לפני ההגשה.