פאי תות III
פאי תות III דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 383 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. . אם יש לכם ג'לי תות, טוסט zwieback, ציפוי מוקצף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, עוגת חמאה, ו עוגת פירורים אוכמניות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בתערובת קערה בינונית יחד פירורי zwieback וסוכר לבן. מערבבים בחמאה או מרגרינה.
מערבבים היטב תערובת טפיחה לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 15 דקות, עד השחמה קלה. להפריש ולאפשר להתקרר.
בקערת ערבוב גדולה, גבינת שמנת מוקצפת עד רכות.
הוסף סוכר של ממתקים והכה עד חלקה. מקפלים בציפוי קצפת ומרשמלו.
מורחים תערובת באופן שווה על גבי קרום מקורר.
הסר מהחום ולהוסיף ג ' לטין.
מערבבים עד מומס, ולאחר מכן מערבבים תותים קפואים חלקית.
יוצקים תערובת על שכבת גבינת שמנת. תרגע עד שתהיה נוקשה.