ייתכן שפאולה דין סוואנה היא הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1701 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 78 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סוכר חום בתקיפות, סוכר, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 54%. מתכונים דומים: סוואנה גאמבו-פאולה דין, פאי תפוחים של פאולה דין, ו הסטרוגנוף הטוב ביותר של פאולה-פאולה דין.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חותכים קמח לקיצור בטעם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
3
מוסיפים מלח ומערבבים מספיק מים כדי להפוך בצק נוקשה. ללוש מעט ביחד. לצנן בצק לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
השתמש 1/3 של בצק עוגה עבור קרום תחתון.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
מגלגלים את הקרום התחתון.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
מערבבים תפוחים, קמח, סוכר וקינמון ומערבבים קלות עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
בקערה קטנה לשלב יחד חמאה, סוכר חום, קמח, פקאן וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Duds
נייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יכול ציפוי קוקוס-פקאן
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
שכבה זו לערבב מדי פעם בין תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
10
באמצעות קערה אל חלד, להתחיל שכבות תפוחים פרוסה אחר פרוסה, חפיפה מעט החל העיגול החיצוני של הקערה ועובד לכיוון המרכז. לדחוף בחוזקה כמו השכבות לבנות. לעגל את השכבה העליונה של פרוסות תפוח כאשר אתה מגיע למעלה. שים שכבה אחת של תפוחים פרוסים בקרום התחתון.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
קח את מחבת הפאי עם הקרום התחתון ביד שמאל ואת קערת הנירוסטה של תפוחים פרוסים ביד ימין והפוך. שים קצות אצבע תחת קצה הקערה כדי לשחרר את האוויר בעדינות להרים. עיתונות ותפוחים מוצקים וליישר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
מוסיפים פרוסות תפוח כדי להסיר קצוות חדים (כדי לא לנקב את בצק העוגה).
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
13
מוסיפים פרוסות תפוחים לחלק העליון של העוגה כדי לעגל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
14
הוסף 4 כפות של טפיחות חמאה על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
15
מרדדים את הקרום העליון באמצעות בצק העוגה שנותר. בעדינות למקם את הקרום העליון מעל תל של תפוחים. להחליק את הצדדים של קרום העוגה לכיוון החלק התחתון של העוגה מושך על קרום נוסף. צבטו למטה כדי לאטום 2 שכבות יחד. פשטידת קרים בפעם הראשונה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
בצק עוגות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'