פאי תרד פילו דורש כ 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 143 גרם חלבון 115 גרם של שומן, וסך הכל 2088 קלוריות. המתכון הזה מכסה %87 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. גשו לסופר וקנו שמן זית, תרד, עלה בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פאי תרד פילו, תבשיל דגים ופטריות עם פילו פריך, ו פאי פילו תרד.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177°. קוביית הדגים, מפזרים מיץ ליים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים יחד את התרד, ביצים, שמנת חמוצה, בזיליקום, בצל ירוק, שום ואגוזי קשיו, מוסיפים גם את גרידת הסיד.
מברשת גיליון של פילו עם שמן זית, קו הפח, מפזרים כמה פירורי לחם, לחזור עם כל הסדינים חופפים בכל פעם באמצעות פירורי הלחם, יהיה לך הרבה בצק תלוי על הצד של הפח.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.