קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

פאן צרוב בס ים צ'יליאני עם גריסי פטריות בר ותרד טרי

פאן צרוב בס ים צ'יליאני עם גריסי פטריות בר ותרד טרי
פאן צרוב בס ים צ'יליאני עם גריסים פטריות בר ותרד טרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 65% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 53 גרם חלבון, 46 גרם שומן, ובסך הכל של 935 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם שמנת כבדה, חמאה, שמן קנולן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל דרומי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 91%. נסו בס ים צ'יליאני צרוב עם תפוחי אדמה ורוטב עשבי תיבול, בס פסים פראי צרוב עם מרווה עגבניות " פונדו, ו סטייקי טונה צרובים במחבת עם רוטב תרד עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את בס הים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
SeabassSeabass
2
במחבת מטגן גדולה על אש בינונית, מוסיפים את שמן הקנולה ומחממים את השמן לעשן קל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים 1 גבעול טימין טרי לתבנית המטגנת וצורבים את צד עור הבס כלפי מטה למשך 3/4 מזמן הבישול כ -7 דקות. זה ייתן את הדג עור פריך יפה צבע זהוב.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
SeabassSeabass
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בעוד הדג מבשל להתחיל את גריסים. בסיר של 2 ליטר מוסיפים 2 כפות חמאה ו -1 ענף טימין טרי. כשהחמאה מתחילה להשחים מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד להזהבה. בעזרת כף עץ מערבבים פנימה את הגריסים, מוסיפים את ציר העוף ומצמצמים לרתיחה. כאשר גריסים מתחילים לעבות לסיים עם שמנת כבדה 1 כף חמאה. מתבלים במלח ופלפל, כשהם מוכנים להגשה, מסירים את ענף הטימין. שמור על גריסים חמים בטמפרטורה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
בזהירות להפוך את הדג מעל, כדי לסיים את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
הסר את בס הים והחזק במקום חמים.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
7
באותה מחבת מטגן, באותה טמפרטורה, מוסיפים את התרד. זה יהיה לנבול במהירות. מסיימים את התרד עם יתרת החמאה המלאה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להצגה מגישים מנה זו בקערת מרק גדולה. בעזרת מצקת, לגרוף כמות קטנה של גריסים לתוך החלק התחתון של כל קערה.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
שכבו כמות קטנה של תרד על הגריסים וסיימו עם בס הים.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
10
מקשטים עם טימין טרי.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

סיבס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל-אפאן כעס פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפאן כעס פינו גריגיו
סנט מייקל-אפאן כעס פינו גריגיו
תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.