פארו, שעועית ירוקה, תירס, וסלט עגבניות אברהם לינקולן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פארו, שעועית ירוקה, תירס, וסלט עגבניות אברהם לינקולן. מנה אחת מכילה 104 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שאלוט, עגבניות לינקולן אברהם, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מה אברהם לינקולן אכל – פודינג לחם תפוחים, עוף, שעועית ירוקה, תירס, וסלט פארו עם גבינת עיזים, ו שעועית ירוקה, תירס וסלט עגבניות.
הוראות
מקום פארו בסיר גדול; לכסות עם מים 2 אינץ ' מעל פארו. מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 28 דקות.
מוסיפים שעועית למחבת; מבשלים 2 דקות או עד פריך במכרז.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
שלב שאלוט ו 5 מרכיבים הבאים (דרך שום) בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת פארו, תירס, אורגנו; לזרוק בעדינות מעיל. מערבבים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
מסדרים 3 פרוסות עגבניות על כל אחד 8 צלחות; מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל. למעלה כל מנה עם תערובת פארו 1/4 כוס.