קוקוס פבלובה עם מוס שוקולד ובננות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום ולנטין. לכו לחנות ותביאו מלח, תמצית ונילן, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קוקוס פבלובה עם מוס שוקולד ובננות, מוס אבוקדו שוקולד מריר עם בננות קרמל קוקוס, ו פבלובה תות עם מוס שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים 11/2 כוסות קוקוס על תבנית אפייה גדולה. טוסט עד זהב, ערבוב פעמיים, על 15 דקות. מגניב. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
קו עוד תבנית אפייה גדולה עם נייר. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חלבונים ביצה הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר ולהכות עד פסגות נוקשות טופס. מקציפים ב 1/4 כוס מים רותחים, 1 כף בכל פעם, להכות עד הלבנים הם נוקשה ומבריק. מקפלים פנימה 1 קוקוס קלוי כוס. מרנג כף על מרכז גיליון אפייה מוכן להתפשט למעגל בקוטר 9 אינץ ' עם קצוות מורמים מעט.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 2 כפות סוכר ולהכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך תערובת שוקולד כדי להבהיר. מקפלים בלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)