פבלובות לימון עם פירות יער
מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, תמצית ונילן, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פבלובות חגיגיות עם פירות יער ושמנת, מיני שוקולד Pavlovas עם פירות יער טריים, ו לימון פבלובס.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
Pavlovas: לשים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 200 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות את החלבונים ביצה עד עבה, על 2 דקות. עם המכונה על מהירות בינונית גבוהה, בהדרגה להוסיף את הסוכר, על 1 כף בכל פעם.
מוסיף את המלח, שמנת טרטר וגרידת לימון. הגבר את המהירות לגבוהה והכה עד לתערובת מחזיקה פסגות נוקשות, על 3 עד 4 דקות. Drop 8 (1/
חופנים של התערובת על גיליון אפייה מוכן על 2 סנטימטרים זה מזה. שימוש בחלק האחורי של כף לעשות קוטר 1 1/2 אינץ ' היטב במרכז כל מרנג.
אופים במשך 2 שעות. כבה את התנור ואפשרלmeringues להתקרר לחלוטין בתנור במשך 2 שעות. לאחסן אטום במיכל פלסטיק עד 1 שבוע.
פירות יער: בקערה קטנה, לזרוק יחד את פירות יער, סוכר ומיץ לימון. להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
קרם: בקערה קטנה, מערבבים יחד את הגבינה, הסוכר והוניל עד חלקה.
שים את המקצפת על צלחות קטנות וכפית מנה של קרם מסקרפונה לתוך הבארות. למעלה עם פירות יער ומגישים.
הערה של קוק: אם באמצעות אוכמניות, מועכים אותם בעדינות עם מזלג לפני ערבוב עם סוכר ומיץ לימון.
הערה של קוק: תערובת מרנג ניתן גם להציב שקית מאפה מצויד טיפ גדול, רגיל ( מומלץ: Ateco # 980