המתכון פהיטות סטייק מבושל איטי יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 8 שעות ו-40 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך פלפל, עגבניות משומר, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו 5-מרכיב איטי סיר סטייק Fajitas, פהיטות סטייק בישול איטי # SundaySupper, ו סטייק שוויצרי מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
דק לחתוך סטייק על פני התבואה לרצועות; מקום 5-qt. בישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מוסיפים את העגבניות, חלפיניו, שום, כוסברה, כמון, אבקת צ ' ילי ומלח. לכסות ולבשל על נמוך במשך 7 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
(או או רגיל)
3
מוסיפים את הבצל, הפלפלים והכוסברה. מכסים ומבשלים 1-2 שעות יותר או עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.