פובלנו קלוי ותפוחי אדמה מוקרמים
Poblano קלוי וגרין תפוחי אדמה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 7 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, פלפל, פלפל poblano, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. הכנת המנה לוקחת כ 57 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular לא כל כך גדול של 34%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ופובלנו גראטן, תפוחי אדמה מוקרמים Poblano, ו Poblano, תפוחי אדמה, תירס מוקרם.
הוראות
מניחים פלפל על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף; מטגן 6 עד 8 דקות או עד מושחר, מפנה מדי פעם.
מניחים פלפל בשקית ניילון zip-top. חותם ולתת לעמוד 15 דקות. מקלפים פלפל וחותכים לחצי לאורכו. להשליך זרעים וממברנות, ולקצוץ פלפל.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-42
לשפשף צדדים ותחתית של צלחת גראטן 2 1/2 ליטר עם שום; להשליך שום. מעייל הצדדים של צלחת עם ספריי בישול.
פרוס תפוחי אדמה לרוחב לתוך 1/8 אינץ ' עבה סיבובים. מסדרים חצי פרוסות תפוחי אדמה בתחתית צלחת מוכנה; למעלה עם חצי poblano קצוץ.
טפטוף 1 כף חמאה על תערובת תפוחי אדמה ומפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
שכבת שאריות פרוסות תפוחי אדמה על גבי גבינה, ומעל עם 1 כף חמאה, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מניחים חלב במדד זכוכית 4 כוסות. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד רותחים בעדינות.
יוצקים חלב על תערובת תפוחי אדמה.
אופים ב 425 במשך 45 דקות או עד התערובת היא מבעבע ותפוחי אדמה רכים.