פודינג אורז
פודינג אורז יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו צימוקים זהובים, מלח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו שאריות אורז? הפוך פודינג אורז, פודינג אורז חום, ו אורז קיר (פודינג אורז) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בתנור הולנדי כבד; להביא מבשלים מעל חום בינוני גבוה (כ 15 דקות). מערבבים אורז ומלח; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 45 דקות או עד האורז הוא רך. מערבבים מדי פעם, על כל 5 עד 10 דקות בתחילה, ולאחר מכן כמו פודינג מתחיל להתעבות, לצפות ומערבבים כל כמה דקות כדי למנוע דבק. אל תרתח.
מניחים ביצה בקערה; בהדרגה להוסיף 1 תערובת אורז חם כוס לביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להחזיר תערובת ביצה למחבת; לבשל 1 דקה.
מוסיפים צימוקים, אמרטו, וניל ושמנת חמוצה; מערבבים היטב.