פודינג בננה אישי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Puddings בננה בודדים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בננות, שמנת כבדה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: פודינג בננה קינמון בודד מחיטה מלאה, Puddings קיץ בודדים, ו Puddings קיץ בודדים.
הוראות
מערבבים סוכר, קמח ומלח במחבת בינונית. לאט לאט להקציף בחלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת רק מתחילה לרתוח, על 8 דקות. מרתיחים בעדינות במשך 3 דקות.
מניחים חלמונים בקערה בינונית.
לטאטא כל הזמן, לטפטף לאט 1/2 כוס תערובת חלב חם. מיד להעביר תערובת חלמון לתערובת חלב במחבת. לבשל, ערבוב כל הזמן, על 2 דקות.
הסר מהחום; להקציף בחמאה ווניל.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה. מכסים בניילון נצמד, לוחצים על עטיפות ישירות על פני הפודינג.
בואו להתקרר, ואז לקרר עד קר.
הפוך ציפוי: כאשר מוכן לשרת, קצפת עם סוכר ווניל עד פסגות רכות טופס. מחלקים 1/2 של פודינג בין 4 קערות. למעלה עם 1/2 של בננות ופלים.
להוסיף פודינג הנותרים, בננות ופלים. למעלה עם קצפת.