פודינג טופי דביק
פודינג טופי דביק יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 2262 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 110 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, ברנדי, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ממש חטא! פודינג טופי דביק עם רוטב פקאן טופי, פודינג טופי דביק עם רוטב טופי פורט, ו פודינג טופי דביק (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגה: מחממים התנור ל 350degreesF. וחמאה צלחת אפייה 9 x 13 אינץ'.
בסיר קטן, לשלב את התאריכים, רום, ו 3/4 כוס מים. מביאים את הנוזל לרתיחה, להפחית לרתיחה (BTB, RTS ), ומבשלים 5 עד 7 דקות.
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את הוניל, ולתת לנוזל להתקרר. מחית את התערובת במעבד מזון עד חלקה, ושמורה.
מנפים את הקמח, קינמון, מלח ואבקת אפייה לקערה בינונית.
מערבבים את הסוכר החום והחמאה בקערת ערבוב גדולה ופעימה עד הומוגנית. הכה בביצים אחד בכל פעם. מערבבים בעדינות את תערובת הקמח לתוך החמאה-סוכר בשלישים. מערבבים את מחית התאריך השמור.
מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה מוכנה ואופים במשך 35 דקות או עד שנקבע באמצע.
בואו מגניב במשך כ -10 דקות.
בעוד הפודינג הוא אפייה, לשלב את החמאה, סוכר חום, ברנדי, ו 1/2 כוס מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה ולצמצם לרתיחה (BTB, RTS), לטאטא לעתים קרובות. מבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת מתעבה לעקביות רוטב, כ -15 דקות.
באמצעות שיפוד או מקל אכילה, לתקוע חורים בפודינג כל סנטימטר בערך.
יוצקים חצי רוטב טופי על העוגה ולתת לו לספוג לפחות 20 דקות.
מגישים את הפודינג בבריכה חמה של הרוטב הנותר.