פודינג כפול שוקולד חם שערורייתי יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 279 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך ציפוי מוקצף, סוכר, שוקולד מריר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד שוקולד-לבן שערורייתיות, סופלה שוקולד כפול עם רוטב פאדג'חם, ו פודינג שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
כדי להכין שכבת פודינג, לשלב סוכר 1/4 כוס תחליף ביצה 1/4 כוס, ערבוב היטב עם מקצף. מבשלים את החלב בסיר קטן וכבד על אש בינונית גבוהה עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר מהחום; להוסיף שוקולד למחצה, ערבוב עד שוקולד נמס. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם לתערובת סוכר, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים את תערובת חלב חם לתוך 6 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חם
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מניחים ramekins במחבת אפייה; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
כדי להכין שכבת עוגה, מניחים שוקולד מריר בקערת זכוכית קטנה. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד כמעט נמס; מערבבים לאחר 1 דקה. תניח בצד. היכו 1/3 כוס סוכר ו 1/3 כוס ביצה תחליף עם מיקסר במהירות בינונית עד טוב מעורבב (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי