פודינג כפול שוקולד חם שערורייתי
פודינג כפול שוקולד חם שערורייתי יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 279 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך ציפוי מוקצף, סוכר, שוקולד מריר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות פצפוצי שוקולד שוקולד-לבן שערורייתיות, סופלה שוקולד כפול עם רוטב פאדג'חם, ו פודינג שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין שכבת פודינג, לשלב סוכר 1/4 כוס תחליף ביצה 1/4 כוס, ערבוב היטב עם מקצף. מבשלים את החלב בסיר קטן וכבד על אש בינונית גבוהה עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
הסר מהחום; להוסיף שוקולד למחצה, ערבוב עד שוקולד נמס. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם לתערובת סוכר, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
יוצקים את תערובת חלב חם לתוך 6 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
מניחים ramekins במחבת אפייה; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 30 דקות או עד כמעט להגדיר.
הסר מהתנור; מגניב במחבת 30 דקות.
הסר ramekins מחבת; לנקז מים.
כדי להכין שכבת עוגה, מניחים שוקולד מריר בקערת זכוכית קטנה. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד כמעט נמס; מערבבים לאחר 1 דקה. תניח בצד. היכו 1/3 כוס סוכר ו 1/3 כוס ביצה תחליף עם מיקסר במהירות בינונית עד טוב מעורבב (כ 5 דקות).
הוסף שוקולד מריר ורסק תפוחים; לנצח עד מעורבב היטב.
יוצקים באופן שווה על שכבת פודינג.
מניחים ramekins במחבת אפייה; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 20 דקות.
הסר ramekins מחבת. למעלה כל מנה עם 1 כף קצפת ציפוי.