קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פודינג לחם אגס

פודינג לחם אגס
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 522 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם פודינג אגס פאי, פודינג לחם Peachy אגס, ו פודינג לחם אגס דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 F. חמאה 9 אינץ ' מחבת מרובע.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בסיר, מחממים חלב, סוכר, חמאה ומלח עד ליצירת בועות קטנות. בקערה, לטאטא יחד ביצים, ולאחר מכן להוסיף את תערובת חלב חם בזרם איטי, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שכבה של מחבת מרובעת עם לחם. למעלה עם אגסים שהיו מקולפים, פקוקים, וחותכים לשמונים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים את תערובת ביצת החלב לתוך תבנית האפייה ומפזרים קינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
אופים עד הזהב, כ -35 דקות. למעלה עם צ ' דר ואופים עד הגבינה נמסה, 5 עד 10 דקות (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מגישים חמים.