פודינג לחם צ'ילה שוקולד
פודינג לחם צ'ילה שוקולד דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 886 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר איכותי, קינמון, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פודינג לחם צ'ילה שוקולד, בנדיטו צ'ילה גבינה פודינג לחם, ו פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 350°f. בנדיבות חמאה ramekin או 1 כוס מאפין.
מבשלים חמאה (1 כף), שמנת, שוקולד, סוכר, וניל, קינמון, קאיין, וקורטוב של מלח בסיר כבד 1-1/2 ליטר על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס תערובת חלקה, 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום וקצף בביצה עד בשילוב. מקפלים קוביות לחם ולתת לעמוד 5 דקות.
מלא ramekin עם תערובת לחם ואופים עד נפוח ולהגדיר סביב קצה אבל עדיין לח במרכז, 15 עד 20 דקות. מגניב 5 דקות לפני ההגשה.