פודינג לחם קינמון וצימוקים עם רוטב רום
פודינג לחם קינמון וצימוקים עם רוטב רום יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת כבדה, סוכר, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פודינג לחם קינמון עם רוטב חמוציות וצימוקים, פודינג לחם קינמון וצימוקים, ו פודינג לחם בייגל קינמון וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך רוטב: במחבת גדולה, להביא חלב לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. הגדר מסננת בסדר רשת על קערה; לשים קערה במיכל של מי קרח.
בקערה גדולה, להקציף חלמונים עם סוכר עד עבה, על 3 דקות. בהדרגה להקציף בחלב חם. חזור למחבת; לבשל על אש נמוכה, ערבוב, עד מעובה מעט תערובת מעילה את החלק האחורי של כף, 3 עד 10 דקות. מסננים לקערה; מערבבים ברום ווניל.
בואו מגניב, ערבוב מדי פעם. לחץ על עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח; כיסוי וצינה לפחות 2 שעות ועד 2 ימים.
הפוך פודינג:מחממים תנור ל 177°; חמאה 1 1/2 ליטר רדוד אפייה.
מניחים צלחת על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
מורחים צד אחד של כל פרוסת לחם עם חמאה.
חותכים לחם לחתיכות 1 אינץ', מעבירים לתבנית אפייה ומפזרים צימוקים.
בקערה, להקציף ביצים, חלב, שמנת, סוכר ווניל.
אופים עד קצה סכין מוכנס למרכז יוצא נקי, 45 עד 55 דקות. מגניב לפחות 20 דקות.