פודינג לחם של אסתר פוקס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם של אסתר פוקס. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 337 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך ביצים, סוכר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט כרוב שמיר של אסתר, פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ו סבו של ג'ואי אסתר חזה הבקר של ג' ואי (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל צלחת אפייה 11 על 7 אינץ ' עם 1 כף החמאה.
מניחים את קוביות הלחם בשכבה אחת בצלחת. בקערה גדולה, לשלב את החלב, סוכר, ביצים, וניל, אגוז מוסקט או מייס, ומלח.
יוצקים את תערובת החלב על הלחם ומנקדים עם שאר החמאה. מכסים ומקררים במשך 1 שעה. מחממים תנור ל-350 אף.
אופים את הפודינג במשך 40 עד 45 דקות או עד חום זהוב.