רפרפת פירות החורף Caramelized דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד עבור חורף. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חצי וחצי, חלמונים, קמח עוגהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פודינג פירות חורף מקורמל, פירות חורף מקורמלים ממולאים גבינת ברי עם אגס של פינו, ו פודינג אפוי בקרמל.
הוראות
1
Preheat ovento 350°f. חמאה וקמח קלות 9 סטנדרטי (1/3 כוס) כוסות מאפין. לנפות קמח ו next5 מרכיבים פעמיים לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים 6 כפות מים פושרים עםvanilla בקערה קטנה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר חום וחמאה באור bowluntil גדול ורך.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להוסיף תערובת קמח ב3 תוספות לסירוגין עם מיםלהוסיף 2, להכות הבלילה עד blendedafter כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
באמצעות מיקסר חשמלי מצויד מקצף נקי, להכות חלבונים ביצה mediumbowl עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף2 כפות סוכר ולהכות עד הפירדרגלוסי פסגות טופס. מקפלים 1/3 של לבנים intobatter כדי להבהיר, ואז לקפל להישאר whewhites. כפית 1/4 גביע הבלילה לתוך כל כוס מאפין מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
אופים מאפינס עד בודק מוכנס intocenter יוצא נקי, על 17 דקות.מאפינס מגניב במחבת על מתלה לפחות 20minutes.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מאפינס מחבת וcoolcompletely על מתלה. לעשות קדימה: יכול להיות made1 יום קדימה. להחזיר מאפינס למחבת מאפין;כיסוי ולאחסן בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
1
מלטבאטר במחבת גדולה ולא דביקה מעל mediumheat.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים סוכר על חמאה במחבת, ולאחר מכן מניחים פרוסות תפוח ופס slicesin שכבה אחת (אם אפשר) על גבי סוכר.להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשללא ערבוב עד הפרי הוא onbottom זהוב, לחיצה על שכבת asfruit טבחים ומפחית נפח, about8 דקות. הפוך פירות במחבת וצלצל עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
Addcranberries ומבשלים עד מיצים במיומנותהם מופחתים על ידי כמחצית, על 2 דקות.
1
חום חצי וחצי בסיר heavylarge מעל חום בינוני רק לא מחומם דרך בועות טופס במחבת edgeof.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחצי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להקציף סוכר, חלמונים ביצה, ו seasalt בקערה בינונית; להקציף בקורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בהדרגה להוסיף חצי חם וחצי לחלמון ולטפטף עד מעורבב. Returncustard לאותו סיר; מערבבים מעל mediumheat עד פודינג מתעבה, 2 to3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחצי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
4
לטאטא בחמאה, ואז 2 כפות-ברנדי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5
הסר מהחום.
6
מברשת העליון של מאפינס כמה פעמיםעוד 4 כפות ברנדי untilabsorbed.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
7
מניחים 1 מאפין בכל אחד 8 קערות, כוסות, או כוסות קינוח. מחלקים caramelizedfruit בין קערות. מאפינס פודינג חם כפית ופירות בקערות (about1/3 כוס לכל). צינה לפחות 30 minutes.DO קדימה: ניתן לעשות 2 שעות קדימה.לכסות ולשמור מקורר.