קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות9
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג רום וצימוקים

פודינג רום וצימוקים
פודינג רום וצימוקים הוא lacto אובו צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 829 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. מתכון זה משמש 9 ועלויות 1.69 $למנה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגות צימוקים רום עם חמאה צימוקים רום, עוגת רום עם גלידת צימוקים רום ופירות אי, ו פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את התאריכים עם חלב חם ומניחים בצד במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3
מערבבים את הצימוקים עם הרום ולעשות את אותו הדבר. גריז 9 dariole או תבניות פודינג קטנות ולהושיב אותם בדיל צלייה עמוקה או צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
תרתיחי את הקומקום.
5
Whizz התאריכים וחלב יחד במעבד מזון עד שיש לך טהור חלק, ואז לגרד לתוך קערה גדולה ומערבבים עם שמן וביצים, לפני ערבוב בסודה, קמח וסוכר. סוף סוף מקפלים פנימה את הצימוקים הרומים וכל רום שנשאר בקערה. מחלקים בין darioles, ולאחר מכן בזהירות לשפוך מים רותחים לתוך פח או צלחת אז זה מגיע שני שלישים עד חצי הדרך את הצדדים של darioles.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תאריכיםתאריכים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
דַק-דַק-
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
אופים עבור 20-25 דקות על מדף נמוך בתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בדוק את puds נעשים עם שיפוד, ואז להרים קצת להתקרר. לרוטב להמיס את החמאה, הסוכר והשמנת יחד, ולאחר מכן להפוך את החום עד שהוא בועות ומגיע יחד לרוטב חלק, מבריק. מערבבים את הרום וצימוקים וקריר. כבה את הפודינג מן התבניות, גירוד סביב הצדדים של כל אחד עם סכין סכו " ם בוטה ראשון. בשורה בתבנית אפייה רדודה לכסות עם סרט נצמדות. שמור את הפודס והרוטב במקום קריר עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
כדי לשרת את הכף קצת רוטב וצימוקים על כל פוד, ואז לשפוך את השאר מסביב (אם הרוטב נפרד קצת רק לחמם בעדינות ומערבבים שוב יחד). לכסות את כל המנה עם אוהל של רדיד. כאשר ארוחת חג המולד מוכנה להפוך את התנור עד 120c / 100c מאוורר / גז לחמם פודינגים במשך כ 30-40 דקות עד חם.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מגישים עם קרם פראש.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.