קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג תירס קייג'ון

פודינג תירס קייג'ון
זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: פודינג תירס קייג'ון, פודינג לחם Cajun, ו מטבל תירס Cajun.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה התחתונה ואת הצדדים של צלחת אפייה 3 ליטר, ומפזרים את פירורי הלחם באופן שווה כדי מעיל את החלק התחתון ואת הצד של המנה.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים את התירס את קלח בקערה גדולה ואז לגרד את קלח על פני הקערה בפעם שנייה לשחרר את כל חלב התירס, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים תירס, 1 1/2 כפיות מלח וקיין.
מרכיבים שתצטרך
4
לטגן במשך 2 עד 3 דקות.
5
מוסיפים בייקון וטחון עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים בצל ופלפלים, מבשלים עד בקושי מכרז, ואז מסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
7
בקערה בינונית, להקציף יחד את הקרם, חלב, ביצים, פרמזן, קמח תירס, סוכר, פלפל ואגוז מוסקט עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את תערובת התירס ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
9
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה ואופים 35 עד 40 דקות, עד המשרד.
10
מגישים חם מהתנור.