קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג תירס

פודינג תירס
פודינג תירס הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ים, ביצים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג תירס, פודינג תירס, ו פודינג תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות. משמנים קלות צלחת אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' ומניחים בצד. במעבד מזון מצויד להב פלדה, מחית את התירס עם מספיק חלב רק כדי להפוך מחית חלקה, לא יעלה על 1 כוס. עם ריצת המכונה, להוסיף חלמונים ביצה, אחד בכל פעם, ולעבד 30 שניות לאחר כל תוספת. עם ריצת המכונה, להוסיף את הסוכר קצת בכל פעם ולהמשיך עיבוד עד התערובת היא קלה יותר בצבע וסוכר הוא מומס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מוסיפים חמאה ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3
מעבירים לקערה גדולה. בקערה נפרדת, לשלב קמח, מלח, ואבקת אפייה; לקפל לתערובת תירס. מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות טופס לקפל לתוך תערובת תירס, לסירוגין עם גבינה מגורר.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סיגליותסיגליות
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה ומקשטים עם רצועות של צ ' ילה ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
* צ ' ילה poblano הוא ירוק כהה, חמישה עד שישה סנטימטרים, ומשולש בצורת, עם קצה גזע רחב. רצועות של poblanos קלוי נקראים rajas. צלוי עד חרוך ושרוף ב broiler או מעל להבה פתוחה, באמצעות מלקחיים. שים בשקית נייר ולאפשר להם להזיע במשך 10 עד 15 דקות. באמצעות כפפות גומי, לקלף את העור החיצוני החרוך. (אין לקלף צ ' ילי קלוי מתחת למים זורמים או רוב הטעם הקלוי יאבד.)
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
חותכים את קצה הגבעול וחותכים את הפלפלים לאורך לרצועות דקות, 1/4 אינץ'. היזהר לא לשפשף את העיניים, האף או הפה בעת טיפול צ ' יילס, כפי שהם ישרפו.* אתה יכול להשתמש בכל שילוב של ירקות בפודינג תירס, Ravago אומר, כל עוד הכמויות זהות כמו תירס. רק לוודא שהירקות טריים, כמו קפוא ייתן יותר מדי מים.* פודינג התירס הוא טעים מוגש חם או בטמפרטורת החדר, אבל Ravago מציע אפייה קרוב ככל האפשר לשרת ככל האפשר, כמו עקביות soufflélike תיפול כפי שהוא מתקרר. * פודינג תירס יכול להתבצע גם בגדלים המשרתים בודדים. פשוט אופים ramekins קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו