פודינג תירס הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ים, ביצים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פודינג תירס, פודינג תירס, ו פודינג תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות. משמנים קלות צלחת אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' ומניחים בצד. במעבד מזון מצויד להב פלדה, מחית את התירס עם מספיק חלב רק כדי להפוך מחית חלקה, לא יעלה על 1 כוס. עם ריצת המכונה, להוסיף חלמונים ביצה, אחד בכל פעם, ולעבד 30 שניות לאחר כל תוספת. עם ריצת המכונה, להוסיף את הסוכר קצת בכל פעם ולהמשיך עיבוד עד התערובת היא קלה יותר בצבע וסוכר הוא מומס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים חמאה ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
מעבירים לקערה גדולה. בקערה נפרדת, לשלב קמח, מלח, ואבקת אפייה; לקפל לתערובת תירס. מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות טופס לקפל לתוך תערובת תירס, לסירוגין עם גבינה מגורר.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה ומקשטים עם רצועות של צ ' ילה ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
* צ ' ילה poblano הוא ירוק כהה, חמישה עד שישה סנטימטרים, ומשולש בצורת, עם קצה גזע רחב. רצועות של poblanos קלוי נקראים rajas. צלוי עד חרוך ושרוף ב broiler או מעל להבה פתוחה, באמצעות מלקחיים. שים בשקית נייר ולאפשר להם להזיע במשך 10 עד 15 דקות. באמצעות כפפות גומי, לקלף את העור החיצוני החרוך. (אין לקלף צ ' ילי קלוי מתחת למים זורמים או רוב הטעם הקלוי יאבד.)
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
חותכים את קצה הגבעול וחותכים את הפלפלים לאורך לרצועות דקות, 1/4 אינץ'. היזהר לא לשפשף את העיניים, האף או הפה בעת טיפול צ ' יילס, כפי שהם ישרפו.* אתה יכול להשתמש בכל שילוב של ירקות בפודינג תירס, Ravago אומר, כל עוד הכמויות זהות כמו תירס. רק לוודא שהירקות טריים, כמו קפוא ייתן יותר מדי מים.* פודינג התירס הוא טעים מוגש חם או בטמפרטורת החדר, אבל Ravago מציע אפייה קרוב ככל האפשר לשרת ככל האפשר, כמו עקביות soufflélike תיפול כפי שהוא מתקרר. * פודינג תירס יכול להתבצע גם בגדלים המשרתים בודדים. פשוט אופים ramekins קטן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו