פודינג תרד פרמזן עם פריקו
פודינג תרד פרמזן עם פריקו נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך parmigiano-רג'יאנו, ביצים, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פודינג תרד פרמזן עם פריקו, חציל מוקרם בפרמזן פודינג, ו עוגת גבינת פרמזן עם דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל בחמאה, מכוסה, בסיר כבד 6-8 ליטר מעל חום נמוך בינוני, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 10 דקות.
מוסיפים תרד ומים ומבשלים, מכוסים, מעל חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רק נבול, על 4 דקות.
מסננים בתוך מסננת גדולה להגדיר מעל קערה, לחיצה על תרד. (להשליך נוזל.)
מחממים תנור ל 177°. מחבת springform שמן קלות.
מקציפים יחד ביצים, חלב, גבינה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט בקערה גדולה, ואז מערבבים בתרד.
כף למחבת springform, מתפשט באופן שווה, ואופים עד פודינג מוגדר כבר לא רטוב במרכז, 50 עד 55 דקות. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה, ואז להפעיל סכין חדה סביב קצה כדי לשחרר ולהסיר את הצד של מחבת.
חותכים ל 8 טריזים ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.
כל מנה על 147 קלוריות 9 גרם שומן