פולנטה בגריל עם ויניגרט מורל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פולנטה בגריל עם ויניגרט מורל. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 612 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרמזן, עלי פטרוזיליה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סלמון בגריל עם ויניגרט מורל, צלעות מורל מצופה בפולנטה, ו ארקטיק צ'אר עם סלט תפוחי אדמה-מורל ויניגרט כרישה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: חותך מעגל 2 אינץ
בנדיבות חמאה צלחת אפייה רדודה גדולה ולהניח בצד. בסיר גדול, להביא את ציר העוף לרתיחה. לאט לאט לשפוך פולנטה והמלח, לטאטא כל הזמן עם מקציף חוט. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם כף עץ עד מעובה וחלק, על 20 עד 25 דקות. מקפלים את התירס, פרמזן, ופטרוזיליה.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה. מכסים ומקררים במקרר לפחות 4 שעות או לילה.
מחממים את הגריל לגובה בינוני. עם חותך מעגל 2 אינץ', לחתוך את פולנטה צונן לעיגולים.
מברשת עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. גריל משני הצדדים עד חום זהוב. לסדר את פולנטה על מגש וכפית את ויניגרט מעל.
בבלנדר, למזג את החומץ, שאלוט, וחרדל עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את שמן אגוז ו 1/2 כוס שמן זית עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
יוצקים לתוך קערה בינונית ומניחים בצד.
מחממים את 1/4 כוס השמן הנותרת במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד חום זהוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
הסר את הפטריות מהחום וקוצצים אותן בגסות. מקפלים את הפטריות לתוך ויניגרט. כף ויניגרט על פולנטה בגריל.