קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

פולנטה רכה עם פורטובלו בגריל וטרוויזו

פולנטה רכה עם פורטובלו בגריל וטרוויזו
פולנטה רכה עם פורטובלו בגריל וטרוויזו דורשת כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל תוספת שמגישה 4. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן ופסקטרי זה מכיל 564 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -35 גרם שומן למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, מיורן, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 73% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: צלעות חזיר צלויות בגריל מהיר עם זיגוג טרוויזו ובלסמי , צלעות חזיר בגריל בגריל מהיר עם זיגוג טרוויזו ובלסמי , ו- Bisteccan alla Florentine עם רוטב סטייק בלסמי-רוזמרין וטרוויזו בגריל עם גורגונזולה .

הוראות

1
מחממים גריל מראש.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות מים בתוספת 2 כפות מלח4 כוסות מים בתוספת 2 כפות מלח
2
מפצלים את רדיקיו לאורכו ומניחים בתבנית זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
3
הסר את הרגליים של פורטובלו. מחלקים ומניחים את הרגליים והכובעים באותה צלחת. בקערה קטנה מערבבים חומץ, שום, אנשובי, מיורן ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מרז ' ורםמרז ' ורם
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
יוצקים מעל רדיקיו ופורטובלוס ומניחים לעמוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
5
בסיר של 3 ליטר מחממים מים עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
6
מטפטפים פנימה פולנטה בזרם דק תוך כדי טריפה מתמדת עד שכל הפולנטה נטמעת והתערובת מתחילה להסמיך. עוברים לכף עץ, מסירים את האש וממשיכים לערבב עד לקבלת עיסה סמיכה כמשחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
7
מוסיפים סטרצ'ינו, מערבבים ומכבים את האש.
8
מניחים פורטובלו ורדיקיו על הגריל ומבשלים עד שהם חרוכים קלות בצד אחד, כ-4 עד 5 דקות, ואז הופכים. מבשלים 3 עד 4 דקות נוספות ומוציאים, מטפטפים במרינדה ומקיפים את היקף המגש הגדול.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
יוצקים פולנטה במרכז ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת