קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

פולנטה רכה עם פורטובלו בגריל וטרוויזו

פולנטה רכה עם פורטובלו בגריל וטרוויזו
פולנטה רכה עם פורטובלו בגריל וטרוויזו דורשת כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל תוספת שמגישה 4. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן ופסקטרי זה מכיל 564 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -35 גרם שומן למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, מיורן, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 73% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: צלעות חזיר צלויות בגריל מהיר עם זיגוג טרוויזו ובלסמי , צלעות חזיר בגריל בגריל מהיר עם זיגוג טרוויזו ובלסמי , ו- Bisteccan alla Florentine עם רוטב סטייק בלסמי-רוזמרין וטרוויזו בגריל עם גורגונזולה .

הוראות

1
מחממים גריל מראש.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות מים בתוספת 2 כפות מלח4 כוסות מים בתוספת 2 כפות מלח
2
מפצלים את רדיקיו לאורכו ומניחים בתבנית זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
3
הסר את הרגליים של פורטובלו. מחלקים ומניחים את הרגליים והכובעים באותה צלחת. בקערה קטנה מערבבים חומץ, שום, אנשובי, מיורן ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מרז ' ורםמרז ' ורם
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
4
יוצקים מעל רדיקיו ופורטובלוס ומניחים לעמוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
5
בסיר של 3 ליטר מחממים מים עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מטפטפים פנימה פולנטה בזרם דק תוך כדי טריפה מתמדת עד שכל הפולנטה נטמעת והתערובת מתחילה להסמיך. עוברים לכף עץ, מסירים את האש וממשיכים לערבב עד לקבלת עיסה סמיכה כמשחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים סטרצ'ינו, מערבבים ומכבים את האש.
8
מניחים פורטובלו ורדיקיו על הגריל ומבשלים עד שהם חרוכים קלות בצד אחד, כ-4 עד 5 דקות, ואז הופכים. מבשלים 3 עד 4 דקות נוספות ומוציאים, מטפטפים במרינדה ומקיפים את היקף המגש הגדול.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
9
יוצקים פולנטה במרכז ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת